0334 405 720 L—D 10:00—22:00

Conceptul de baza de la care a pornit Snobbish Burger este acela de trai o adevărată experiență unică, o oază de relaxare pentru fiecare persoană. Ne dorim să te simți că acasă: ambient, mâncare bună și de calitate, muzică și companie plăcută, pentru că pentru noi este casă noastră.
Totodată ne dorim că Bacăul, orașul lui Bacovia să capete un suflu nou și diferit.
Considerăm că este momentul că acest oraș să pună mai mult accent pe cultură, artă, bun-gust, design, muzică de calitate, relaxare, voie bună și mâncare de calitate.

Burgerii nu sunt fast-food, ci conțîn carne 100% proaspătă, atent aleasă, legume fresh și cartofi curățați și tăiați cu mâna.

Însă toate acestea nu sunt suficiente pentru un pachet complet, ambientul vine în completarea bunului gust. De aceea, te vei bucură de un spațiu prietenos, modern, care îmbină artă, design-ul, muzică și mâncarea delicioasă sub același acoperiș. Vei fi întâmpinat de elemente contemporane (stencil – preluate după desenele celebrului Banksy), precum și elemente vintage (magnetofon, vinil player). Iar grădina urbană din mjlocul orașului este ideală pentru seri de vara alături de prietenii tăi.

Bucură-te de tot ce oferă Snobbish Burger!

Updating…
  • No products in the cart.